El grup de música cristiana, mogut per la música, la justícia social i el compromís amb els desfavorits, llança aquest tema compost baixa la inspiració del lema de la campanya inspectorial per al curs 2018-2019.

Per Carlos Martín

Del 18 al 21 d’abril tindran lloc les trobades juvenils per a la celebració de la Pasqua a les quals acudiran centenars de joves i famílies de les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Per aquestes trobades, convocades en la seva majoria per la Delegació Inspectorial de Pastoral Juvenil o amb la gestió directa de la Parròquia i Centres Juvenils, s’han presentat tres recursos per a la seva utilització en els mateixos, com són el cartellel vídeo de presentació i l’himne.
 
Aquest últim recurs està creat pel grup de música cristiana «El árbol de Zaqueo» que, mogut per la música, la justícia social i el compromís amb els desfavorits, ha llançat el tema «Los últimos primero», compost sota la inspiració del lema de la campanya inspectorial per al curs 2018-2019. Aquest tema, en línia amb el lema escollit «Eels últims», serà l’himne d’aquesta edició per a les trobades de Pasqua Jove que es desenvoluparan de manera simultània a Alcoi, Alacant, Antequera, Borriana, Benidorm, El Campello, Elx, Ibi, La Orotava, Puebla de la Calzada, San José del Valle, Sanlúcar la Mayor, Torrelles de Llobregat, València i Saragossa.
 

Compartir a través de las redes sociales
 
Además, para fomentar la unión desde las distintas sedes se lanzó un año más en redes sociales el hashtag #PascuaSalesiana que permitirá compartir y narrar las distintas experiencias.
 
Cabe destacar que estos encuentros pascuales quedan enmarcados dentro de Itinerario de Educación en la Fe y que tienen en su mayoría como destinatarios “naturales” a los jóvenes de los ambientes salesianos y todo aquel que quiera celebrar la Pascua en un clima profundo y juvenil. Además del sentido unitario de los Encuentros, se apuesta en ellos por la presencia salesiana, dando a los asistentes una especial intensidad a la vivencia. 
 
Comienza la cuenta atrás para celebrar la #PascuaSalesiana en la Inspectoría María Auxiliadora.